Unieke kans: open avond 19 juni bij NVD Beveiligingsgroep in Haarlem 17:00-20:00

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken in de beveiliging? Grijp dan deze unieke kans om tijdens de open avond een kijkje achter de schermen te nemen bij NVD Beveiligingsgroep in Haarlem.

Op 19 juni tussen 17:00 – 20:00 krijg jij je kans om bij ons binnen te komen en al je vragen te stellen over het werken in de beveiliging. Je hoeft geen CV mee te nemen, alleen je enthousiasme + nieuwsgierigheid, dan doen wij ons best al je vragen te beantwoorden en je een uniek kijkje achter de schermen te geven.

NVD Alarmcentrale meldkamer vacatures open dag

NVD Alarm- en Servicecentrale zet de deuren voor jou open. Een unieke kans om een échte meldkamer te zien! 24/7 zetten onze Alarmcentralisten en service operators zich in om onze klanten veilig te houden en bedrijfsprocessen te waarborgen. Benieuwd hoe wij meer dan 400.000 meldingen per dag verwerken? Kom langs, ervaar het zelf en stel al je vragen over deze uitdagende functie als Alarmcentralist!

Onze surveillanten vertellen je graag alles over hoe zij 24/7 voor jouw veiligheid zorgen tijdens hun diensten! Alarm! De alarmcentrale belt de klant, niemand bereikbaar? De surveillance wordt ingezet om z.s.m. te gaan kijken! Is er iets gebeurt? Inbraakschade? Onze surveillanten blijven tot alles netjes geregeld is zodat de klant geen zorgen heeft. Benieuwd hoe wij dit 24/7 voor onze klanten doen? Kom langs en stel al je vragen.

Ontdek samen met onze beveiligingsmonteurs alles over het plaatsen en onderhouden van beveiligingsinstallaties! Van alarmsysteem tot AI camera’s en toegangscontrole. Van rijtjeshuizen tot de mooiste villa’s en van de bakker om de hoek tot de high-end juwelier en musea. Geen dag is hetzelfde en jouw technische kennis wordt in deze baan zeker op de proef gesteld. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Of nog niet de diploma’s, maar wel de wil om te leren? Kom langs en vraag het onze monteurs zelf.

ObjectbeveiligingSpreek met onze objectbeveiligers over hoe zij de orde handhaven en uitblinken in gastvrijheid bij klanten! Jij bent het visitekaartje van zowel NVD als de opdrachtgever en zorgt voor een veilige werkomgeving door preventieve service te verlenen. Je krijgt uitgebreide training over servicegerichtheid en het vroegtijdig herkennen van situaties waarin jouw handelen het verschil maakt.

Laat je inspireren door onze supporting staff die zorgen dat alle superhelden in het veld gefaciliteerd blijven. Al 115 jaar, werken wij 24/7 zonder te stoppen. Dat kost de nodige organisatie en de backoffice zet zit in om dit gedaan te krijgen. Van HR tot finance en ICT tot marketing en sales. Iedereen is bij ons een belangrijke spil in het web om deze motor 24/7 te laten draaien en het verschil te maken. Bij ons ben jij geen nummer, maar net zo belangrijk als iedereen. Goed voor elkaar! Dat is de basis van ons handelen en we zoeken jou om ons iedere dag een beetje beter te maken. Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan onze missie: samen werken aan een veilige woon-, werk- en leefomgeving?  Kom langs en ervaar het zelf!

Kortom: Breng je enthousiasme mee, laat je CV thuis en ontdek alles over werken in de beveiliging!

Wanneer:    19 juni 2024 tussen 17:00 – 20:00

Waar:           Delftlaan 325, 2024CH,  Haarlem

Voor wie:     Iedereen die in de beveiliging wilt komen werken, nog twijfelt en/of al in de beveiliging werkt en op zoek is naar de volgende stap!